Diensten Loodgieterswerk Dakgoten

Dakgoten

De hemelwaterafvoer en de dakgoten zijn niet alleen functioneel maar ze bepalen ook in belangrijke mate het aanzien van uw huis.

Wij leveren en monteren niet alleen standaard mast- en bakgoten, maar ook op maat gemaakte goten, zowel voor nieuwbouw als voor vervanging. Uiteraard zijn de dakgoten ook in zink of koper lever- en monteerbaar.

Zink is een erg duurzaam materiaal voor dakgoten. Het vervaardigen van zinken goten is arbeidsintensief maar daar staat tegenover dat de kwaliteiten en levensduur het vaak aantrekkelijk maken om zink toe te passen. Bij een op de juiste wijze geplaatste zinken goot of dakbekleding is een levensduur van 30 jaar geen uitzondering. Niet voor niets worden de meeste dakgoten dan ook uitgevoerd in zink. Een eventuele lekkage kan bij een zinken goot snel en goedkoop worden gerepareerd. Dit in tegenstelling tot een kunstof goot die in geval van een lekkage vaak volledig vervangen dient te worden.

Koper is een materiaal dat niet alleen een zeer specifieke uitstraling heeft maar eveneens een uitzonderlijk lange levensduur. Onder invloed van lucht en neerslag vormt koper een ondoordringbare oxidehuid die in eerste instantie donkerbruin van kleur is en vervolgens verder verkleurt naar en karakteristieke platinagroen.

  Webdesign door Second to None